Direct reserveren?

Bieren

 

Onze bieren wisselen regelmatig. Hierdoor kan het zijn dat sommige bieren soms op zijn.

 

Pils

Jever 4,9% – Duitsland                                                                                                                                                     3,00

Jever fun (malt) 0,25% – Duitsland                                                                                                                            3,00

 

 

Speciaal bieren

 

Blond – Kon Minder,  5,1% – Bax Bier, Groningen

5,00

De Kon Minder is een fris bier met een mooi fruitig hop karakter door onder meer het gebruik van Amerikaanse hoppen en sinaasappelschil.

 

Dubbel – Kapittel Pater 6% – Goes, Zeeland

4,50

Aroma’s van gerookt hout, pruimen en citrusvruchten met licht gerookte mout en een heerlijk pallet van karamel en chocolade. De nadronk is heerlijk met een hint van zachte perzik.

 

Tripel – Trinitas Tripel  9% – Jopen, Haarlem

5,00

Een vol en krachtig bier met kruidige tonen van laurier, een beetje vanille en een goed bitter.

 

Saison – Bohemian Like You 6,7% – Pivo Brouwers, Haren (Gn)

4,50

Tafelbier, welke op kamertemperatuur wordt geserveerd. Gebrouwen met Boheemse gerst. Dit bier, met een droge afdronk, heeft aroma’s van witte wijn en frisse bloesem. Bijzonder!

 

IPA – Hop Ottin’ 7% – Anderson Valley, VS

5,50

Een volle, verrassende IPA met dennennaalden, citrus, grapefruit en rozen die allen even hard schreeuwen om aandacht. Ook proef je mout in de smaak en een knisperende hopbitterheid.

 

Wit – Blanche de Bruxelles 4,5% – Lefebvre, België

4,00

Tijdens het koken worden sinaasappelschil en koriander aan het brouwsel toegevoegd, die een unieke en subtiele smaak achterlaten. Een heerlijk troebel en ongefilterd bier.

 

Double IPA – Johnny Dogface 8,5% – Kompaan, Den Haag

5,50

Een stevig bier met aroma’s van dennen, sinaasappel, grapefruit en karamel. De zoetheid van de gebruikte karamelmout en de bittere citrustonen geven het bier een uitstekende balans.

 

Smoked Porter (65 cl) – Alaskan Smoked Porter 6,5% – Alaskan, VS

9,50

Robuust bier met vijf soorten gerookte mout.