Direct reserveren?
Menu |
|
Momenteel hebben we enkel ons à la carte menu | |
Voorgerechten |
11,50 |
Luchtig basilicumwafeltje met gepofte puntpaprika, rabarberjus, half gedroogde pruim, gegrilde avocado en ricotta gebakken met tijm en rozemarijn | |
Steak tartaar van bavette met zomergroenten, een kletskop van parmesan, mosterdsla, augurkenpoeder en aioli van geroosterde knoflook en hazelnoot | |
Mousse van gerookte zalm met Hollandse garnaaltjes daarbij witlofsushi, baharatchips, little gem, courgettecreme en mayonaise van Amsterdamse uitjes | |
Wisselende soep vanaf 6,50 | |
Tussengerecht |
9,50 |
Zeewierrolletje met daikon, kimchi-yuzu-bouillon, pijnboompittenyoghurt, krokant hennepzaad, wasabi-pesto en tamarillo-chips | |
Hoofdgerechten |
24,50 |
Millefeuille van brickdeeg en jack fruit, met sabayon van tomaat en rode biet, framboos gemarineerd in oude balsamico, gerookte quinoa en venkel sousvide gegaard in pernod | |
Wisselende vis met salade van mango, kokos, koriander en gember, saus van sinaasappel, saffraan en basilicum, gepofte rijst, hangop van snijbonen en geroosterde pindapesto | |
Entrecote gegratineerd met duxelle van gorgonzola, jus de veau, coulis van zwarte knoflook, auberginepuree, chutney van perzik, tomaat en gember |
|
Nagerechten |
10,50 |
Kokoskoekje met mangocreme, tuille van zwart sesamzaad, sorbetijs van aardbeien en paradijszaad en witte chocolade-vanille-ganache | |
Heerlijkheden; cheesecake-ijs, bonbon van framboos en creme brulee-lolly met koffie/thee marmelade | |
Kaasplankje met hartige watermeloengelei, licht gerookte amandelbrioche en gekarameliseerde sjalotjescompote |
Menu |
|
Vorspeisen |
11,5 |
Frühlingszwiebelwaffel mit gerösteter Spitzpaprika , Rhabarberjus, gegrillter Avocado, getrocknetem Rhabarber, Safrancouscous und gebratener Ricotta | |
Bavettetatar mit Frühlingsgemüse, Parmesan, jungem Spinat, Gurkenpulver, Aioli und gerösteter Haselnuss | |
Geräucherter Wandersaibling mit Zuchinnicreme, Burzelkrautblättern, Mayonnaise aus Amsterdamer Zwiebeln, Chicoréesushi und Maischips | |
Wechselnde Suppe | 6,50 |
Zwischengericht |
9.5 |
Spinatcanneloni met Daikon, Kimchi-Ingwer, Pinienkernyoghurt, knusprigen Hanfsamen, Wasabipesto en Tamarillochips | |
Hauptspeisen |
24,5 |
Tompouce aus Estragon und Jackfrucht mit Ratatouille aus Fenchel und grünem Spargel, Muskat-Petersilien-Gel, Zabaglione aus geräucherter Paprika und knusprigen zilveruitjes (eingelegten Zwiebelchen) | |
Tagesfisch mit Gurke und Kaviar, Soße aus Orange, Safran und Basilikum, geröstetem Wildreis, Salat aus Mango, Kokos, Koriander und Ingwer, und Rucolamousseline | |
Schulter vom holländischen ‘Graslamm’ mit Süßholzmerengue, Lammsbratensoße, Auberginenpüree, Staudensellerie-Confit und Coulis aus schwarzem Knoblauch | |
Nachspeisen |
10,5 |
Kokoskeks mit Mangocreme, Tuille aus schwarzem Sesam, Sorbeteis aus Erdbeeren und Maniguettepfeffer und Ganache aus weißer Schokolade und | |
Herrlichkeiten; Käsekucheneis, Himbeerpraline und Crème-brûlée-Lolly mit Kaffee/ | |
Käsebrett mit herzhaftem Wassermelonengelee, gerauchterMandelbrioche und karamellisierter Schalottencompote |
Menu |
|
We only have our a la carte menu at the moment | |
4 courses or more = 10 % discount on the food | |
Starters |
11,5 |
Frothy basil waffle with oven grilled Italian paprika, rhubarb gravy, grilled avocado, dried plum, oven baked ricotta with thyme and rosemary | |
Flank steak tartar with spring vegetables, a crisp of parmesan, mustard lettuce, gherkin powder, aioli of garlic and toasted hazelnuts | |
Mousse of smoked salmon and Dutch shrimps with sushi of chicory, baharat chips, little gem, zucchini cream and mayonnaise of Amsterdam pickled onions | |
Soup of the week (6,5) | |
Entremet |
9,5 |
Nori roll with daikon-ginger, kimchi-yuzu-bouillon, pine nut yoghurt, crispy hemp-seed, wasabi-pesto and tamarillo fruit-chips | |
Main Courses |
24,5 |
Millefeuille of brick pastry and jack fruit with sabayon of beetroot and tomato, raspberry marinated in old balsamic vinegar, smoked quinoa and fennel with pernod | |
Fish of the day with Thai salad, served with a sauce of oranges, saffron and basil, with puffed rice, curd cheese of string beans and roasted pesto of peanuts | |
Dutch free range lamb shoulder with liquorice root merengue, lamb gravy, aubergine puree, celery confit and black garlic coulis | |
Desserts |
10,5 |
Coconut biscuit with mango creme, black sesame seed tuille, strawberry-maniguette pepper sorbet and white chocolate-vanilla-ganache | |
Delights; cheesecake ice cream, raspberry bonbon and creme brulee lolly pop & coffee/tea | |
Cheese board with savory watermelon jelly, slightly smoked almond brioche and caramelised shallot compote |