Direct reserveren?

Menu

Momenteel hebben we enkel ons à la carte menu

Voorgerechten

11,50
Luchtig basilicumwafeltje met gepofte puntpaprika, rabarberjus, half gedroogde pruim, gegrilde avocado en ricotta gebakken met tijm en rozemarijn
Steak tartaar van bavette met zomergroenten, een kletskop van parmesan, mosterdsla, augurkenpoeder en aioli van geroosterde knoflook en hazelnoot
Mousse van gerookte zalm met Hollandse garnaaltjes daarbij witlofsushi, baharatchips, little gem, courgettecreme en mayonaise van Amsterdamse uitjes
Wisselende soep vanaf 6,50

Tussengerecht

9,50
Zeewierrolletje met daikon, kimchi-yuzu-bouillon, pijnboompittenyoghurt, krokant hennepzaad, wasabi-pesto en tamarillo-chips

Hoofdgerechten

24,50
Millefeuille van brickdeeg en jack fruit, met sabayon van tomaat en rode biet, framboos gemarineerd in oude balsamico, gerookte quinoa en venkel sousvide gegaard in pernod
Wisselende vis met salade van mango, kokos, koriander en gember, saus van sinaasappel, saffraan en basilicum, gepofte rijst, hangop van snijbonen en geroosterde pindapesto
Entrecote gegratineerd met duxelle van gorgonzola, jus de veau, coulis van zwarte knoflook, auberginepuree, chutney van perzik, tomaat en gember

Nagerechten

10,50
Kokoskoekje met mangocreme, tuille van zwart sesamzaad, sorbetijs van aardbeien en paradijszaad en witte chocolade-vanille-ganache
Heerlijkheden; cheesecake-ijs, bonbon van framboos en creme brulee-lolly met koffie/thee marmelade
Kaasplankje met hartige watermeloengelei, licht gerookte amandelbrioche en gekarameliseerde sjalotjescompote

 

Menu

Vorspeisen

11,5
Frühlingszwiebelwaffel mit gerösteter Spitzpaprika , Rhabarberjus, gegrillter Avocado, getrocknetem Rhabarber, Safrancouscous und gebratener Ricotta
Bavettetatar mit Frühlingsgemüse, Parmesan, jungem Spinat, Gurkenpulver, Aioli und gerösteter Haselnuss
Geräucherter Wandersaibling mit Zuchinnicreme, Burzelkrautblättern, Mayonnaise aus Amsterdamer Zwiebeln, Chicoréesushi und Maischips
Wechselnde Suppe 6,50

Zwischengericht

9.5
Spinatcanneloni met Daikon, Kimchi-Ingwer, Pinienkernyoghurt, knusprigen Hanfsamen, Wasabipesto en Tamarillochips

Hauptspeisen

24,5
Tompouce aus Estragon und Jackfrucht mit Ratatouille aus Fenchel und grünem Spargel, Muskat-Petersilien-Gel, Zabaglione aus geräucherter Paprika und knusprigen zilveruitjes (eingelegten Zwiebelchen)
Tagesfisch mit Gurke und Kaviar, Soße aus Orange, Safran und Basilikum, geröstetem Wildreis, Salat aus Mango, Kokos, Koriander und Ingwer, und Rucolamousseline
Schulter vom holländischen ‘Graslamm’ mit Süßholzmerengue, Lammsbratensoße, Auberginenpüree, Staudensellerie-Confit und Coulis aus schwarzem Knoblauch

Nachspeisen

10,5
Kokoskeks mit Mangocreme, Tuille aus schwarzem Sesam, Sorbeteis aus Erdbeeren und Maniguettepfeffer und Ganache aus weißer Schokolade und
Herrlichkeiten; Käsekucheneis, Himbeerpraline und Crème-brûlée-Lolly mit Kaffee/
Käsebrett mit herzhaftem Wassermelonengelee, gerauchterMandelbrioche und karamellisierter Schalottencompote

 

Menu

We only have our a la carte menu at the moment
4 courses or more = 10 % discount on the food

Starters

11,5
Frothy basil waffle with oven grilled Italian paprika, rhubarb gravy, grilled avocado, dried plum, oven baked ricotta with thyme and rosemary
Flank steak tartar with spring vegetables, a crisp of parmesan, mustard lettuce, gherkin powder, aioli of garlic and toasted hazelnuts
Mousse of smoked salmon and Dutch shrimps with sushi of chicory, baharat chips, little gem, zucchini cream and mayonnaise of Amsterdam pickled onions
Soup of the week (6,5)

Entremet

9,5
Nori roll with daikon-ginger, kimchi-yuzu-bouillon, pine nut yoghurt, crispy hemp-seed, wasabi-pesto and tamarillo fruit-chips

Main Courses

24,5
Millefeuille of brick pastry and jack fruit with sabayon of beetroot and tomato, raspberry marinated in old balsamic vinegar, smoked quinoa and fennel with pernod
Fish of the day with Thai salad, served with a sauce of oranges, saffron and basil, with puffed rice, curd cheese of string beans and roasted pesto of peanuts
Dutch free range lamb shoulder with liquorice root merengue, lamb gravy, aubergine puree, celery confit and black garlic coulis

Desserts

10,5
Coconut biscuit with mango creme, black sesame seed tuille, strawberry-maniguette pepper sorbet and white chocolate-vanilla-ganache
Delights; cheesecake ice cream, raspberry bonbon and creme brulee lolly pop & coffee/tea
Cheese board with savory watermelon jelly, slightly smoked almond brioche and caramelised shallot compote