Direct reserveren?

Valentijn Menu 2017

Valentijn 4-gangen menu 39,50
Bijpassend wijnarrangement 17,50

 

Voorgerecht

Gekonfijte rode biet met gerookte forel of geitenkaas uit de oven, crème van knolselderij, rucola, walnoten en een pittige dressing van mosterd.

 

Soep

Heldere tomatenbouillon met een basilicum-roomkaasbonbon van wonton en fijn gesneden lente-ui.

 

Hoofdgerecht

Eendenborstfilet met jus van rode port, stamppotje van rozemarijn en roodlof en crème van avocado.

of

Rode linzen-paranotenpaté met chutney van rode ui, coulis van paprika en gember-bosui-olie.

 

Dessert

Soepje van aardbeien met croutons van brownie en hazelnoot, marsepeinen hartjes, mintschuim en frambozenijs.

Valentine Menu 2017

Valentine 4-course menu 39,50
Matching wine package 17,50

 

Starters

Confitted beetroot with smoked forel or goatcheese from the oven, cream of seleriac, rucola and a dressing of spicy mustard.

 

Soup

A bouillon of tomatoes with a bonbon of basil, creamcheese and wonton and fine cutted spring-onion.

 

Main Courses

Duckbreast with a gravy of red port, mashed potatoes with rosemary and radicchio and avocado-cream.

or

Paté of red lentils and Brazil nuts with chutney of red onion, coulis from pepper en oil made of ginger and onion.

 

Dessert

Strawberrysoup with croutons of brownie and hazelnut, Marzipanhearts, mintfoam and raspberry-icecream.