Direct reserveren?
Valentijn Menu 2017 |
|
Valentijn 4-gangen menu | 39,50 |
Bijpassend wijnarrangement | 17,50 |
Voorgerecht
Gekonfijte rode biet met gerookte forel of geitenkaas uit de oven, crème van knolselderij, rucola, walnoten en een pittige dressing van mosterd.
Soep
Heldere tomatenbouillon met een basilicum-roomkaasbonbon van wonton en fijn gesneden lente-ui.
Hoofdgerecht
Eendenborstfilet met jus van rode port, stamppotje van rozemarijn en roodlof en crème van avocado.
of
Rode linzen-paranotenpaté met chutney van rode ui, coulis van paprika en gember-bosui-olie.
Dessert
Soepje van aardbeien met croutons van brownie en hazelnoot, marsepeinen hartjes, mintschuim en frambozenijs.
Valentine Menu 2017 |
|
Valentine 4-course menu | 39,50 |
Matching wine package | 17,50 |
Starters
Confitted beetroot with smoked forel or goatcheese from the oven, cream of seleriac, rucola and a dressing of spicy mustard.
Soup
A bouillon of tomatoes with a bonbon of basil, creamcheese and wonton and fine cutted spring-onion.
Main Courses
Duckbreast with a gravy of red port, mashed potatoes with rosemary and radicchio and avocado-cream.
or
Paté of red lentils and Brazil nuts with chutney of red onion, coulis from pepper en oil made of ginger and onion.
Dessert
Strawberrysoup with croutons of brownie and hazelnut, Marzipanhearts, mintfoam and raspberry-icecream.