Kerstdiner
Op 24, 25 en 26 december serveren wij een Heerlijk Kerstdiner van de Chef.
- 6 gangen voor € 85
- 3 verschillende amuses vooraf en een dessert amuse
- Wijnarrangement € 48
- Uit te breiden met een kaasplank voor € 13,50
Gang 1: Noordzeekrabsalade; Granny Smith / Citrus / Vadouvan
Gang 2: Pompoen; Gazpacho / Komkommer / paprika
Gang 3: Poon filet; Langoustine Schuim / Venkel / Mais
Gang 4: Eendenborst; Pastinaak / Truffel savarin / Specerijen Lak*
Gang 5: Eye End Steak; Bitterbal van Hert / Bataat / Jus de Veau*
Gang 6: Mandarijn; Witte Chocolade / Olijfolie-IJs / Grapefruit
Vegetarisch menu:
Gang 1: Salade van Courgette; Granny Smith / Citrus / Beukenzwam
Gang 2: Pompoen; Gazpacho / Komkommer / Paprika
Gang 3: Gebakken Eryngii; Sereh Saus / Hazelnoot / Prei
Gang 4: Polenta; Mais Creme / Parmazaan / Paddenstoelen
Gang 5: Beet Wellington; Bietensaus / Pastinaak / Truffel Savarin
Gang 6: Mandarijn; Witte Chocolade / Olijfolie-IJs / Grapefruit
Kerstlunch
Op 25 en 26 december kunt u bij De Kleine Heerlijkheid terecht voor een wonderlijke kerstlunch.
- Inloop 12:00-13:00 uur
- 3 gangen voor € 39
- 3 verschillende amuses vooraf en een dessert amuse
- Wijnarrangement € 24
- Uit te breiden met een kaasplank voor € 13,50
Gang 1: Noordzeekrabsalade; Granny Smith / Citrus / Vadouvan
Gang 2: Eye End Steak; Bitterbal van Hert / Bataat / Jus de Veau*
Gang 3: Mandarijn; Witte Chocolade / Olijfolie-IJs / Grapefruit
Vegetarisch menu:
Gang 1: Salade van Courgette; Granny Smith / Citrus / Beukenzwam
Gang 2: Beet Wellington; Bietensaus / Pastinaak / Truffel Savarin
Gang 3: Mandarijn; Witte Chocolade/ Olijfolie-IJs / Grapefruit
Oudejaarsavond
Op 31 december kunt u het jaar Heerlijk afsluiten.
- 5 gangen voor € 69
- 3 verschillende amuses vooraf en een dessert amuse
- Wijnarrangement € 40
- Uit te breiden met een kaasplank voor € 13,50
Gang 1: Noordzeekrabsalade; Granny Smith / Citrus / Vadouvan
Gang 2: Pompoen; Gazpacho / Komkommer / paprika
Gang 3: Eendenborst; Pastinaak / Truffel savarin / Specerijen Lak*
Gang 4: Eye End Steak; Bitterbal van Hert / Bataat / Jus de Veau*
Gang 5: Mandarijn; Witte Chocolade / Olijfolie-IJs / Grapefruit
Vegetarisch menu:
Gang 1: Salade van Courgette; Granny Smith / Citrus / Beukenzwam
Gang 2: Pompoen; Gazpacho / Komkommer / Paprika
Gang 3: Polenta; Mais Creme / Parmazaan / Paddenstoelen
Gang 4: Beet Wellington; Bietensaus / Pastinaak / Truffel Savarin
Gang 5: Mandarijn; Witte Chocolade / Olijfolie-IJs / Grapefruit
*Steak of eend uit te breiden met eendenlever voor €6,50 meerprijs