+ 31 683664330 17:00 PM - 23:30 PM (dinsdag gesloten)  Stuur ons een e-mail

Restaurant

Voor een unieke culinaire ervaring gebruiken wij uitsluitend de allermooiste en meest verse producten en het liefst van dichtbij. Wij maken alles zelf.

In de keuken gooien wij niets weg en gebruiken alles. Wij werken daarom niet met een uitgebreide kaart maar met een vast menu dat door de chef met liefde en zorgvuldigheid voor u is bereid.  

En wij houden van wijn. Wij houden enorm veel van wijn! 

Laat u dus verrassen door het menu van de chef en bijpassende wijnen.

Het menu wisselt regelmatig en voor ieder gerecht is er een vegetarisch alternatief (Het vegetarische menu kan gelatine bevatten. Indien u ook geen gelatine producten wenst te eten dan kunt u dit aangeven en zorgen wij voor een alternatief). Wij kunnen geen veganistisch alternatief bieden. Heeft u wensen, laat het ons weten! Wij gaan graag voor u aan de slag.

 

+ Bijpassende wijnen
4 Gangen (zondag t/m donderdag) € 55 € 8,50 per glas
5 Gangen (zondag t/m donderdag) € 65 € 8,50 per glas
6 Gangen (alle dagen) € 75 € 8,50 per glas
7 gangen all-in (een geheel gezorgde avond inclusief drankjes) € 145
Op vrijdag en zaterdag serveren wij alleen ons zes gangen menu

 

Onze chef kan uiteraard rekening houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën. We willen u vriendelijk verzoeken deze vooraf bij uw reservering aan ons door te geven.

Theaterbezoek

Als u op tijd staat (bv. bij een bezoek aan een voorstelling in het hier nabij gelegen Forum of de Stadsschouwburg) kunt u dit aangeven bij uw reservering. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling!

Groepen

Als u met een grotere groep (van 9 tot max 30 personen) bij ons wilt dineren dan kunt u dat aangeven via het contactformulier of via email. Groepen van meer dan 8 personen kunnen wij niet aan één tafel plaatsen.

 

Facebook

5/5

63 stemmen

Google

4,6/5

219 stemmen

TheFork

9,5/10

558 stemmen